Alle woningen Krekenpark fase 4 gereserveerd

Op maandag 12 oktober 2020 is de Presale periode van Krekenpark fase 4 van start gegaan. De belangstelling voor deze fase was overweldigend. Op donderdag 15 oktober zijn de eerste kennismakingsgesprekken gestart en op vrijdag 16 oktober was voor alle woningen al een reserveringsovereenkomst gesloten.

Geïnteresseerden in het project hebben de mogelijkheid gekregen tijdens de Presale periode om, vooruitlopend op de start verkoop, een woning te mogen reserveren. Van deze mogelijkheid is gretig gebruik gemaakt, zodat er geen start verkoop meer georganiseerd zal worden. Zodra de contractstukken gereed zijn, worden alle reserveringskandidaten in de gelegenheid gesteld om deze te ondertekenen.

Krekenpark fase 4 is de laatste fase van Krekenpark en bestaat uit zes vrijstaande parkvilla’s en tien geschakelde parkvilla’s gelegen op zeer royale kavels. Alle 16 woningen zijn riant en hebben een unieke ligging in de groene en waterrijke omgeving van Krekenpark. De woningen in Krekenpark zijn zeer compleet en energiezuinig. De woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten ingericht: met zonnepanelen, vloerverwarming en koeling, gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning, douche warmteterugwinning, driedubbele beglazing, een bodem warmtepomp en zonder gasaansluiting.