De bouw van Krekenbos fase 1 is gestart!

Op de locatie langs de Nieuwelaan te Zuidland is op woensdag 5 juli de officiële laatste paal geslagen voor de 23 eengezinswoningen in het project Krekenbos fase 1. Samen met de kopers en genodigden hebben wethouders Martijn Hamerslag en Chris Hottentot, de start van de bouw ingeluid. Dit gebeurde met een feestelijke handeling rondom de officiële heipaal. Na dit feestelijke moment is er getoost op een voorspoedige bouw en werd er, onder het genot van een hapje en drankje, gezellig nagepraat.

Krekenbos fase 1
Het project Krekenbos is een nieuwbouwontwikkeling van Haagsebaan Vastgoed B.V. (een samenwerking tussen Stevast Ontwikkeling B.V. en Nissevast B.V.). Krekenbos bestaat in totaal uit 140 woningen en 10 vrije kavels.
Haagsebaan Vastgoed B.V. heeft in nauwe samenwerking met gemeente Nissewaard en architectenbureaus De Stijlgroep en By Carmen op deze plek een onderscheidend en comfortabel nieuwbouwproject ontwikkeld.
De woningen in Krekenbos kennen een grote diversiteit in grootte, indeling en prijs, wat wonen in Krekenbos aantrekkelijk maakt voor verschillende doelgroepen. De twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen kunnen optioneel zelfs levensloopbestendig worden gemaakt. Alle grondgebonden woningen in het plan worden energieneutraal gerealiseerd. De bouw van de 23 eengezinswoningen in fase 1 is nu officieel gestart. Naar verwachting worden de eerste woningen eind Q1/begin Q2 van 2024 opgeleverd. De bouw van Krekenbos fase 1 wordt uitgevoerd door KBK Bouw B.V. uit Volendam.

Schenking aan ZOA
Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis is er door Haagsebaan Vastgoed B.V. een cheque overhandigd aan ZOA. ZOA is een non-profitorganisatie die mensen ondersteunt die lijden als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp door hen te helpen hun bestaan opnieuw op te bouwen. Met het gedoneerde geld draagt Haagsebaan Vastgoed bij aan het realiseren van een woning in Uganda welke overstromingen en stormen kan weerstaan.

Geïnteresseerden
De verkopend makelaars, Ooms makelaars Spijkenisse en Thekla Trouw hebben inmiddels meerdere fases in Krekenbos verkocht. Op dinsdag 11 juli gaat alweer de vijfde fase van Krekenbos in verkoop. Via www.krekenbos.nl kunnen geïnteresseerden het beschikbare aanbod bekijken. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief word je automatisch op de hoogte gebracht van verdere ontwikkelingen in Krekenbos.