De bouw van Krekenbos fase 2 t/m 5 is gestart!

Op de locatie langs de Nieuwelaan te Zuidland is op woensdag 21 februari de officiële paal geslagen voor de 49 eengezinswoningen in het project Krekenbos fase 2 t/m 5. Samen met de kopers en genodigden heeft wethouder Chris Hottentot, het slaan van de officiële paal gevierd. Dit gebeurde met een feestelijke handeling rondom de officiële heipaal. Na dit feestelijke moment is er getoost op een voorspoedige bouw en werd er, onder het genot van een hapje en drankje, gezellig nagepraat.

Krekenbos fase 2 t/m 5

Het project Krekenbos is een nieuwbouwontwikkeling van Haagsebaan Vastgoed B.V. (een samenwerking tussen Stevast Ontwikkeling B.V. en Nissevast B.V.). Krekenbos bestaat in totaal uit 140 woningen en 10 vrije kavels.

Haagsebaan Vastgoed B.V. heeft in nauwe samenwerking met gemeente Nissewaard en architectenbureaus De Stijlgroep en By Carmen op deze plek een onderscheidend nieuwbouwproject ontwikkeld.

De woningen in Krekenbos kennen een grote diversiteit in grootte, indeling en prijs, wat wonen in Krekenbos aantrekkelijk maakt voor verschillende doelgroepen. De twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen kunnen optioneel zelfs levensloopbestendig worden gemaakt. Alle grondgebonden woningen in het plan worden energieneutraal gerealiseerd. De bouw van de 49 eengezinswoningen in fase 2 t/m 5 is nu officieel gestart. Naar verwachting worden de eerste woningen van fase 2 en 3 in het 4e kwartaal van 2024 opgeleverd. De woningen in fase 4 worden in het 1e kwartaal van 2025 opgeleverd. De woningen in fase 5 worden in het 2e kwartaal van 2025 opgeleverd. De bouw van Krekenbos fase 2 t/m 5 wordt uitgevoerd door KBK Bouw B.V. uit Volendam.

Geïnteresseerden

Op dit moment wordt er gewerkt aan de verdere uitwerking van fase 6. Via www.krekenbos.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief word je automatisch op de hoogte gebracht van verdere ontwikkelingen in Krekenbos.