De laatste woning in Krekenpark te Zuidland is opgeleverd

Op de locatie van nieuwbouwontwikkeling Krekenpark te Zuidland is op donderdag 29 juni 2023 door wethouders Martijn Hamerslag en Chris Hottentot de symbolische laatste sleutel uitgereikt voor fase 4. Hiermee is het nieuwbouwproject Krekenpark, een ontwikkeling van in totaal 53 woningen, afgerond. Samen met alle bewoners van Krekenpark is er getoost op een fijne woonomgeving en werd er, onder het genot van een hapje en drankje, gezellig nagepraat.

Krekenpark
Het project Krekenpark is een nieuwbouwproject van Stevast Ontwikkeling B.V. uit Capelle aan den IJssel.
In totaal werden er in Krekenpark 53 geschakelde en vrijstaande villa’s gerealiseerd. Met de ontwikkeling van Krekenpark is ingezet op het creëren van een prettige leefomgeving. Zo is veel aandacht besteed aan de inrichting van het openbaar gebied. De villa’s zijn te “gast” in het groen van een parkachtige omgeving. De groene- en waterrijke omgeving is perfect om te spelen, te wandelen en te genieten in de buitenlucht.

Duurzaam wonen
De villa’s in Krekenpark zijn duurzaam doordat ze zijn voorzien van een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, douche wtw, mechanische ventilatie, vloerverwarming en triple glas. Dit maakt dat alle woningen in Krekenpark energieneutraal zijn. De bewoners van Krekenpark zijn met de aankoop van hun woning dus voorbereid op de toekomst.

De realisatie van Krekenpark is een samenwerking van: Gemeente Nissewaard en Stevast Ontwikkeling B.V.
De woningen zijn gerealiseerd door De Groot Bouw B.V.