Het Remisehof fase 1 opgeleverd!

Vandaag is het laatste blok van de 1e fase van Het Remisehof aan de Laan op Zuid te Rotterdam opgeleverd. In totaal zijn in deze fase van het Remisehof 172 woningen gerealiseerd. 137 woningen worden toegevoegd aan de portefeuille van het Achmea Dutch Residential Fund en zullen voorzien in huurwoningen in het middensegment.

Het Remisehof wordt gerealiseerd door VOF Remisehof, een samenwerkingsverband van Stevast Baas & Groen B.V. & Dura Vermeer Bouw Zuid West B.V. In 2016 wonnen wij samen met Syntrus Achmea Real Estate & Finance de tender voor de ontwikkeling van dit unieke schakelpunt tussen twee werelden, ‘De kop van Zuid’ en de ‘Afrikaanderwijk’.

In nauwe samenwerking met Stadsontwikkeling Rotterdam, architectenbureau Powerhouse en landschapsarchitect Delva is een onderscheidend en comfortabel nieuwbouwproject aan de Laan op Zuid ontworpen.

In beide carrévormige stedelijke bouwblokken zijn bovendien, naast een afgesloten parkeervoorziening, grote gemeenschappelijke binnentuinen gerealiseerd.