Start bouw laatste fase Park Waterrijk

Sinds deze zomer kunnen de kinderen uit Hekelingen terecht op het spiksplinternieuwe speeleiland. Op woensdagmiddag 8 september vond de feestelijke opening van deze speelgelegenheid plaats. Ook was er een officieel moment om de bouw van de laatste fase van woningbouwproject Park Waterrijk in te luiden.

Onder grote belangstelling van huidige en toekomstige bewoners van Hekelingen en natuurlijk de kinderen, trapten wethouders Martijn Hamerslag, Igor Bal en Jan Willem Mijnans een balletje op het sportveld van het speeleiland. Daaraan voorafgaand organiseerde ontwikkelaar Stevast Baas & Groen een feestelijk moment aan de Johannes Jongejanlaan vanwege de start van fase vijf, de laatste fase van de nieuwe wijk Park Waterrijk. Daarbij kregen wethouders Martijn Hamerslag en Igor Bal de gelegenheid de eerste, officiële paal te slaan.

“Met deze laatste fase maken we dit deel van Hekelingen compleet. Een luxe wijk waar je heerlijk kunt wonen. In deze tijd van woningnood zijn we trots dat we met deze prachtige woningen het aanbod op de woningmarkt vergroten”, zegt wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling Igor Bal.

Park Waterrijk

Aan de rand van Hekelingen heeft Stevast Baas & Groen het nieuwbouwproject Park Waterrijk ontwikkeld. In dit plan worden in totaal 99 woningen gerealiseerd. Alle woningen in Park Waterrijk zijn inmiddels verkocht of bewoond. Na de officiële paal toostten alle genodigden, waaronder de kopers, op een voortvarende bouw en afronding van de nieuwe wijk. Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis is door de ontwikkelaar ook een cheque overhandigd aan ZOA. ZOA is een non-profitorganisatie die mensen ondersteunt die lijden als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp door hen te helpen hun bestaan opnieuw op te bouwen.