Verkoop Het Pauwenhof van start

Op zaterdag 28 augustus is de verkoop van de 29 koopwoningen van Het Pauwenhof in Zaandam onder grote belangstelling van start gegaan.

Het Pauwenhof bestaat uit 43 woningen verdeeld over 29 koopwoningen en 14 levensloopbestendige vrije sector huurwoningen. Uniek aan het project is de ruime opzet van de wijk met veel aandacht voor de kwaliteit van de buitenruimte. Een belangrijk aspect van de energieneutrale woningen is comfort, waardoor je jaarrond van een aangenaam binnenklimaat kunt genieten!

De start verkoopbijeenkomst was een groot succes! In de ruime gymzaal op De Weer stonden de makelaars, ontwikkelaar, aannemer, financieel adviseur en keukenleverancier klaar met de verkoopdocumentatie en natuurlijk een lekkere kop koffie of thee. Om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen hebben we iedereen in tijdsblokken uitgenodigd. Belangstellenden hebben de verkoopdocumentatie opgehaald en zich uitgebreid laten informeren over alle zaken die met de verkoop te maken hebben.

De verkoopbrochures zijn beschikbaar bij de verkopende makelaar: Kuijs Reinder Kakes en via de website www.hetpauwenhof.nl.