Verkoop Krekenbos fase 2, 3 en de vrije kavels van start

Op dinsdag 6 december 2022 is de verkoop van de 20 woningen en 10 vrije kavels van het project Krekenbos in Zuidland onder grote belangstelling van start gegaan.

 

Krekenbos bestaat uit een ontwikkeling van 140 woningen en 10 vrije kavels. De projectmatige woningen worden in verschillende deelfaseringen in verkoop gebracht. Afgelopen 6 december zijn de 20 woningen uit fase 2 en 3 en de vrije kavels in verkoop gegaan. Uniek aan het project is de ruime opzet van de wijk met veel aandacht voor een groene inrichting van de buitenruimte. Daarnaast voldoen de woningen aan de nieuwste normen op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn de woningen voorzien van een lucht/water warmtepomp, zonnepanelen, triple glas en mechanische ventilatie .

De start verkoopbijeenkomst was een groot succes! In het pannenkoekenhuis van De Pannenkoekenbakker stonden de makelaars, ontwikkelaar, aannemer en keukenleverancier klaar met de verkoopdocumentatie en natuurlijk een lekkere kop koffie of thee. Belangstellenden hebben de verkoopdocumentatie opgehaald en zich uitgebreid laten informeren over alle zaken die met de verkoop te maken hebben.

De verkoopbrochures zijn beschikbaar bij de verkopende makelaars: Ooms makelaars Spijkenisse en Thekla Trouw. Ook is de verkoopdocumentatie te downloaden via de projectwebsite www.krekenbos.nl